MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

Announcement [Nederland]: Welkom bij MyCreed World

Met grote trots presenteren wij een totaal vernieuwde MyCreed Nederland onder de vlag van MyCreed World. Onze nieuwste merk waaronder we alle merken hebben gebracht. Alle content die we hadden op www.mycreed.nl is uiteraard volledig overgenomen!!

MyCreed Nederland kent een rijk verleden, met een bepaalde geschiedenis. Ook kennen we een herstart. En nu bezoek je www.mycreed.nl en kom je uit op www.animus.mycreed.nl/nederland. Totaal anders maar ook weer helemaal vertrouwd en in het Nederlands. Nederland is onze uitvalbasis, vanuit hier runnen we alles en bedenken we alles. En nu zijn we weer veranderd, waarom? Hoe enz.?!

Dat deze stap genomen zou worden was niet meer dan logisch. De keus om meerdere websites draaiend te houden (content, technisch etc.) was niet meer haalbaar. We waren meer bezig met alles draaiend te houden dan dat we aan het maken van de content toe kwamen. Vandaar dat we dachten we brengen alle websites samen MAAR wel in dezelfde opzet zoals iedereen dit gewend is. Je kan nu heel eenvoudig van merk naar merk gaan en daar de content bekijken en op reageren.

nl-screen-1

Alle blogs, artikelen, Vlogs, comments, podcasts ALLES is meegenomen en opnieuw onderverdeeld. Maar je kan nu ook makkelijker en eenvoudiger doorklikken naar bijv. Cosplay of Creations om daar wat meer van de artistieke fans te zien. Dit onderdeel is het enige deel wat in het Nederlands is en blijft. Al het andere zal volledig in het Engels zijn. Wees dus niet bang, de Nederlandse content en ondersteuning zoals je dit gewend bent zal dus blijven.

Kortom we zijn enorm trots op deze grote verandering en verhuizing, MyCreed is nu echt zoals deze moet zijn. Ook zijn we druk in de weer om nieuwe content te maken voor de website, denk aan de blogs, artikelen enz..

Heb je vragen en of opmerkingen zet ze gerust hieronder of mail naar Nederland@animus.mycreed.nl OF geef ons een bericht op Facebook (facebook.com/MyCreedNederland). Onze Facebook pagina is en blijft overigens precies zoals deze is, net als de overige pagina’s. Uiteraard posten we de links van MyCreed World hierop maar 90% alleen maar Nederlandstalige items!

Met vriendelijke groet,
Michael & Mandy

MyCreed Nederland
nederland@animus.mycreed.nl
www.facebook.com/MyCreedNederland


Follow us at:

/MyCreedNederland
/MyCreedGlobal
/MyCreedCosplay
/MyCreedCreations

@MyCreedWorld
@YouTube


Read more about:

 • MyCreed Nederland

  nl-screen-1
 • MyCreed Global

  global-screen-1
 • MyCreed Cosplay

  cosplay-screen-1
 • MyCreed Creations

  creations-screen-1


Announcement MyCreed World