MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • All Blogs
  • Close
 • All Articles and Reviews
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

Onze nummer 1 fan is er niet meer ..

Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en besloten om MyCreed te gebruiken voor een persoonlijke blog. Sterker nog meer persoonlijker dan ooit zal ik niet zijn of worden. Een blog waarvan ik dacht en hoopte deze nooit te schrijven, en zelfs een blog die zo goed als niks met Assassin’s Creed heeft te maken. Maar een blog die geschreven moet worden over iemand die mij zeer dierbaar is, die er niet meer is.

Eind 2007 kreeg ik van een collega te horen Michael koop Assassin’s Creed, dit is echt wat voor jou. En ik belde mijn moeder kan jij langs de Media Markt om dit spel te kopen. Paar minuten later telefoontje ja is dat dit en dat, ”Ja mam dat is de goede”. Ik kwam thuis bedankte haar en mijn Assassin’s Creed avontuur begon!

Jaren later toen ik al teveel over had gesproken begon ik MyCreed, en mijn moeder was 1 van de eerste die de pagina een like gaf. Ik zei nog ach like maar gewoon maar je hoeft ons niet te volgen. Het gaat mij even om het bereik en dat soort dingen. De jaren die verstreken las ze bijna elk bericht op Facebook van MyCreed Nederland. Ze reageerde nooit op Facebook zelf maar als ik haar zag dan kreeg ik een reactie. Of in de avond van “ja dit of dat“.

Meestal als ik naar beneden kwam gaf ze een sein leuke foto/afbeelding of leuk bericht! Waarop ik meestal antwoordde “huh welk bericht? Ja die en die“, want ik schreef/schrijf uiteraard niet alles zelf op MyCreed wel mijn blogs en stukken uiteraard maar er is een heel team. Maar ze las alles en keek altijd wat ik deed en hoe.

Ruim een jaar geleden kreeg mijn moeder de diagnose dat ze borstkanker had, maar dat als ze de stappen zou volgen er zeker goed uit zou komen. Een jaar later en vele behandelingen verder was ze genezen, althans dat dachten we allemaal. Totdat we terug gingen voor een controle te horen kregen dat het ook in haar hersenen zat. Ze had nog maanden, echter ging alles sneller dan gepland en liepen we al achter de feiten aan. Nu een week of 4 geleden na de diagnose, een spoedopname heeft ze een week in het ziekenhuis gelegen en heeft ze afgelopen maandag rond 14:30 in het bijzijn van mijn zus haar laatste adem uitgeblazen. Gisteren hebben we tijdens haar crematie afscheid van haar genomen, wat een zeer mooie en waardige dienst was. Alles ging zoals zij dit had gewild, de afgelopen periode ging snel voorbij echt snel.

Haar steun, en haar kracht en haar leuke opmerkingen omtrent MyCreed ga ik missen. Onze stille nummer 1 fan is er niet meer. MyCreed verliest een zeer leuke en trouwe fan. Niet alleen MyCreed uiteraard maar ook iedereen die ons dierbaar is gaat haar missen. Zoals ik al schreef deze blog is persoonlijk en een klein eerbetoon aan haar, de vrouw die mij oprecht heeft ondersteunt en luisterde als ik met MyCreed zaken kwam.

Mam, ik ga je missen en ik zal je reacties missen,
deze blog moest ik schrijven voor jou want het zal een stuk kouder aanvoelen binnen MyCreed.

Requiescat in pace