MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

MyCreed World is in 2012 opgericht door Michael Braam. Hij richtte deze website op om zijn passie voor Assassin's Creed te delen. In de loop der jaren is deze persoonlijke website veranderd naar een ware Assassin’s Creed community. Sinds 2014 is MyCreed een geregistreerd bedrijf geworden. Die mede beheerd wordt door Ivar Blaauw (editor en grafisch vormgever) en Lars JJ (editor in chief). Met meer dan 4.000 volgers op onze Facebook-pagina's. Met blogs, artikelen, reviews, achtergrondinformatie en dagelijkse updates op al onze sociale platforms.

MyCreed is een non-profit bedrijf dat betekent dat we op dit moment niet een actief verdienmodel hebben. We werken samen met investeerders die ons helpen met de kantoorruimte en de website online houden. Wij werken alleen met Nederlandse medewerkers die de Nederlandse en Engelse taal beheersen. En natuurlijk woonachtig zijn in Nederland. Het gaat ook niet om een betaalde baan. Voor meer informatie, klik je op de Werken bij banner. Voor meer bedrijfsinformatie verwijzen we je graag door naar het About us gedeelte.

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden die ons kunnen helpen om deze community verder uit te breiden. Of je nu alle Assassin’s Creed games al vanaf het begin speelt, of net bij de franchise instapt, dat is voor ons geen drempel. Wanneer je net zoveel passie voor de serie hebt als dat wij hebben, en je wil er bijna dagelijks mee bezig zijn, dan ben je van harte welkom in ons bedrijf.

Stage lopen bij

Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende stageplaats? En heb je, net als wij, een passie voor Assassin’s Creed? Want een beetje kennis van dit onderwerp is wel vereist. Er zijn ook een paar vacatures waarbij deze kennis niet nodig is. Denk hier dan aan de o.a. vormgevers. Wanneer je echt gaat schrijven en of marketing gaat voeren dan is enige kennis wel vereist. Je moet het verschil weten tussen de verschillende games, en ook zeker allemaal gespeeld hebben.

Address:

Hagenweg 7E
4131 LX, Vianen
Utrecht
The Netherlands

Neem contact met ons op:

werken@animus.mycreed.nl
stage@animus.mycreed.nl