MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

MemberBlog: Hands on Assassin’s Creed Syndicate at Firstlook

Vroeger was ik Playstation fan en toen was ik overgestapt naar de PC. Vandaar uit heb vanaf de eerste Assassin’s Creed tot Assassin’s Creed Revelations gespeeld. Maar toen kwam Assassin’s Creed 3 en die eisen waren veel te hoog voor mijn pctje. Dus werd er nagedacht over een grote upgrade of een nieuwe spelcomputer? Ik wou een Playstation en de vrouw wou de 360, en je raad het al wie de hoofd van de gezin is? Ik maar zij is de nek. Maar toch ben ik blij met mijn Xbox 360 en nu de nieuwste telg de One. Waarom ik dit zeg? De controller van de ps4 is voor kleine mensenhanden en dat ligt me echt niet. Afijn, maar laten we we over Assassin’s Creed Syndicate hebben.

Na 2 uur staan wachten heb ik wel veel kunnen zien van Syndicate. Het ziet er mooi uit dat is zeker. Buggy en glitches zijn er maar niet hinderlijk. Maar ga ervan uit dat dit een build is van een paar maanden geleden sinds Gamescom.
Evie was de headline van deze demo en het speelde behoorlijk lekker. Alleen de achtergrondmuziek was een beetje haperig en volgens hadden ze dat bij Ubisoft het wel door, want de dj die aan het draaien was stemde er boven op.

Evie

Wat ik miste bij de gamers die mij voorgingen, dat niemand maar ook niemand de Voltaic Bomb hebben gebruikt. En toch wou ik die proberen. En eindelijk was het zover en ik heb hem gebruikt en met een mooie afmaker erbij
ook nog.

EvieHet leuke ervan is dat als je dode Royal garde in een hooiberg dropt dat je hem er weer eruit kan halen! Na amper 10 minuten spelen was het weer voorbij. Wel jammer want was bijna bij het einde van de demo.


Conclusie:

Ziet er mooi uit en speelde lekkerder dan Unity. Controller is wat anders ingesteld dan toen met Unity. Maar we wennen er wel aan! Nog een kleine 2 weekjes en we kunnen aan de slag en ik kan niet wachten.