MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Member Blog: Assassin’s Creed Syndicate Tour – Amsterdam & meer

Tijdens de E3 had Ubisoft iets leuks bedacht voor de fans. Namelijk jezelf inschrijven afreizen naar Amsterdam om daar JAWEL, de game Assassin’s Creed Syndicate te spelen. Voor het eerst! Normaal zouden we naar de E3 moeten afreizen, aanmelden als pers, want de E3 is immers bedoeld voor de pers en retail. En nu dachten wij van MyCreed, wij vragen aan jullie onze bezoekers wat jullie van dit event vonden.

Jan Wagenaar

Jan-Wagenaar

Leuke sfeer en mensen. Alleen had wat meer merchandise verwacht. Voor mij was het niet zo ver te reizen maar voor anderen natuurlijk wel. Dus zorg ook voor wat leuks naast het gamen zelf. Natuurlijk kon je foto maken met jezelf op een toren of een andere achtergrond en je haar in Engelse stijl knippen (alhoewel bij mij wat moeilijker gaat lol) en een kinderlijk tatoeages zetten. Sorry hoor maar tis wel leuk, maar laat wat leuke pennen of stickers of posters achter om men met een goed gevoel weer naar huis kunnen.

De game ziet er overgens cool uit maar het is een alpha build en moet er nog aan weg getimmerd worden tot het uiteindelijke versie. Zo heb ik tijdens de achtervolging met de koets en andere koets naar verweggistan zien vliegenen loopt de geluid een beetje vast. Maar verders qua gameplay beetje hetzelfde als Unity.
Jammer dat de cane sword er niet tussen zat en moest ff aan de PS4 controller wennen omdat ik nou eenmaal de Xbox gewend ben.

Verders een prima dag en ook nog ff genoten van de mooie Amsterdam.

Peter

Verwelkoming

Wanneer je de hal inkomt bij Assassin’s Creed The Tour wordt je naar een donkere ruimte geleid. Voor je een groot scherm waarop een variatie van de reveal trailer tevoorschijn kwam. Waarin Jacob je verwelkomt en je nog meer zin geeft om het spel te doen.

De hal zelf

Jammer genoeg waren sommige activiteiten niet meer verkrijgbaar toen ik er was. Maar het was alsnog gaaf het te zien. De extra informatie over mensen zoals Haythem, Ezio en velen anderen gaven veel informatie over de personen die wij als legendes hebben leren kennen. En hun portretten gaven al nostalgie vanaf het moment dat je ze zag. Ook was de kapper nog aanwezig. Ik had helaas niet genoeg tijd voor een nieuw kapsel. Maar toch leuk om te zien. Achteraan was een groot scherm met gameplay en trailers om de sfeer compleet te maken.

Het spel zelf

Toen ik arriveerde had ik het geluk dat het rustig was dus kreeg ik 2 kaartjes om het spel de dubbele tijd te kunnen spelen. We mochten de missie uit de eerste demo doen. De rope launcher wen je snel aan. Je bent binnen enkele seconden op het dak. En het vechten zullen fans zo zonder oefenen kunnen meesteren. Ook het koets rijden zal voor veel van ons niet nieuw voelen. Het was alleen wel even wennen dat instappen niet driehoekje was. (Playstation controller) Ook is Londen zoals velen waarschijnlijk al gezien hebben zeer gedetailleerd. Over het algemeen ziet het er volgens mij veel belovend uit.

Conclusie

Ik vond het een leuke ervaring en zou het zeker weer doen.
En dit mag Ubisoft zeker vaker doen.


Highlight video`s

Zoals Mandy in haar artikel al had omgeschreven dat Ubisoft het dit jaar qua promotie net even anders. En laten we even hierbij stilstaan, want wat hier is gebeurt is iets unieks namelijk. Deze tour, de manier van presentatie en de game spelen is aan zich niet zo heel uniek maar wel de tijdsperiode. Ubisoft heeft voor deze events bewust de week van de E3 gekozen. Precies de E3, meestal kom je hier in LA alleen als journalist. Maar nu heeft Ubisoft een aantal landen / plaatsen aangewezen waarbij iedereen zich kon inschrijven en daar naar toe kon gaan geheel gratis.

Hier speelde je dus de demo die de journalisten ook te spelen kregen in LA. Met dan voor ons als bonus verweven met de Tour. Waarbij je geheel in sfeer de Syndicate kon gaan spelen. De historie kon nalezen en zien d.m.v. mooie schilderijen. Daarnaast kon je een tattoo zetten, en even langs de kapper geheel in stijl.

Ubisoft is zo vriendelijk geweest om een aantal impressie video`s online te zetten, die we hier voor jullie hebben gebundeld.

UbisoftNL

UbisoftUK

UbisoftDE

UbisoftES

UbisoftFR

Dit was onze eerste Member Blog (MBlog) die deels is gecombineerd met eigen content en twee fans van Assassin’s Creed en MyCreedNL. Jan en Peter enorm bedankt voor jullie bijdrage, we hebben een leuke start hiermee weten te maken en hopelijk volgen er snel meer!

Wil jij ook een blog schrijven voor MyCreed Nederland?
Mail naar nederland@animus.mycreed.nl.