MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Articles and Reviews
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Mededeling: Beyond the Horizons

Wij van MyCreed zijn inmiddels al jaren bezig met Assassin’s Creed, en dit doen we uiteraard nog steeds met veel plezier en passie. Echter zien wij ook dat we niet elk jaar meer 100% actief kunnen zijn op dit onderdeel. Dit met name omdat Assassin’s Creed in 2019 geen release krijgt maar vermoedelijk pas in 2020 of later. Daarom zijn we in het geheim een nieuwe website/Facebook pagina en groep gestart. Nu hoor en zie ik je denken: Wat gebeurt er met MyCreed dan? Daar lees je nu alles over in deze mededeling!

MyCreed

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, want dit nieuwe project heeft geen invloed op MyCreed, integendeel, ook al komt er in 2019 geen Assassin’s Creed (een nieuw deel dan, want er komt nog genoeg DLC uit en zelfs een remaster van Assassin’s Creed III). We hebben al een aardige planning klaarstaan voor MyCreed, dus er komt echt nog content genoeg en we blijven streven naar dagelijkse content over de gehele linie. We hebben echt veel dingen op de planning staan om alles actief te houden, om meerdere blogs te maken en het streamen wat breder trekken. Kortom ontvolg ons niet, denk niet “Die gaan er vandoor zoals de hedendaagse Assassins doen“, nee wij blijven gewoon.

De release staat voor de deur en we gaan uiteraard weer vanaf dag één aan de slag met Assassin’s Creed Odyssey. We zullen zo snel mogelijk al gaan delen wat wij ervan vinden denk aan de eerste stapjes in Odyssey. Maar we zullen ook gaan streamen, onze edities met jullie delen. Het gaat weer een mooie release week/dagen worden!

Beyond the Horizons

Waarom dan toch een nieuw onderdeel?

Naast Assassin’s Creed is er altijd behoefte geweest om andere games te bespreken, maar binnen MyCreed is deze mogelijkheid er niet. Zo is er vaak intern gesproken om Watch_Dogs erbij te pakken gezien sommige overlappingen, maar MyCreed is gewoon Assassin’s Creed, punt. Nu Red Dead Redemption 2 voor de deur staan voelde we aan dat dit het moment is voor ons om de stap te maken. Beyond the Horizons wordt op dit moment draaide gehouden door Boudewijn, Ivar en ik (Michael). Kortom de oude en vertrouwde gezichten zijn ook gewoon hier actief!

Maar wat kan je van ons verwachten?

Deze nieuwe onderneming draait zo goed als om de “open wereld” games als bijv.: Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed, The Division, Grand Theft Auto, Mafia en ga zo maar door. En ja ook hier behandelen we Assassin’s Creed alleen doen we dit vanuit een ander oogpunt namelijk niet als doorgewinterde Assassin’s Creed fan, maar juist als open wereld game liefhebber. We leggen de focus vooral op de belevingen van dit soort games, uiteraard hoort het verhaal hier ook bij maar het draait vooral om hoe wij dit soort games beleven.

We behouden deels het MyCreed principe met een website waarbij de stukken komen, maar ook achtergrond informatie over de games en ontwikkelaars die we bespreken en benoemen. Met een Facebook groep waarbij we onderling tips en hints kunnen uitwisselen. En uiteraard een Facebook pagina waarbij alles weer samen komt zodat je niks mist. Meer nieuws en info is allemaal te vinden via onderstaande links!

Kort gezegd we verwelkomen je graag op:


www.BeyondtheHorizons.nl | Facebook Club | Facebook pagina

Mededeling op Beyond the Horizons