MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Blogs
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Firstlook Festival door de ogen van onze Subjects ‘Interns’

Niet alleen Erin, Ivar en Michael zijn bij Firstlook Festival geweest ook de stagiaires die op de zondag zijn geweest. Je ziet of hoort ze niet vaak dit komt omdat ze vooral zichzelf bezig houden op de achtergrond binnen MyCreed. Maar tijdens dit event waren ze vol in de spotlight en liepen ze los in het wild, en dit zijn in het kort hun ervaringen.

Tijdens het spelen voelde het in het begin nog steeds veel aan als een Assassin’s Creed game. Maar zodra ik in een gevecht kwam was dat ‘oude‘ gevoel weg. Wat ik niet negatief of slecht bedoel hoor! Het gevoel dat ik altijd had bij de vorige spellen was dat als je gezien wordt en je wordt aangevallen niet zo erg is. In de meeste gevallen kwam je makkelijk in of uit een gevecht. Met name omdat het vechtsysteem ook zo herkenbaar was. Bij Origins had ik echt veel meer het gevoel dat je niet zomaar een gevecht in of kan uitgaan. En wanneer je omsingelt bent dan ben je helemaal het haasje!

Ik vind dit fijn want er is nu meer reden om je zelf niet gezien te laten woorden maar gevechten zijn ook niet zo makkelijk meer dat je eigenlijk zo’n heel leger in je uppie aan kan.

Daarnaast was de rest van het spel ook gewoon goed alleen ik kreeg te weinig tijd om daar echt iets over te kunnen zeggen. Verder heb ik echt een zeer leuke dag gehad!

– Age

Age, Rick, Jesse en Jochum

Firstlook is een van de grootste gamer event van Nederland. Tijdens mijn bezoek vorige week zondag heb ik Assassin’s Creed Origins mogen spelen bij de Asus boot. Ondanks dat het spel waarschijnlijk op makkelijke stond, zodat elke leek het spel zou kunnen spelen vond ik het zelf nogal recht toe recht aan en voor een demo die uit te spelen moest zijn in 15 minuten, kosten mij het er niet meer dan 7. De rest van mijn tijd heb ik geprobeerd wat ik allemaal kon en wat ik kon slopen. Het antwoord hierop is, meer dan ik dacht. Maar ik zal hier niet verder over in gaan en ook niet vertellen welke meer dan verwacht was. mijn algemene ervaring van zowel Firstlook als Origins is dat het beide best wel leuk is. Assassin’s Creed Origins is hopelijk een “breath of fresh air” in de serie die het momenteel hard nodig heeft.

– Jochum

Om 11:00 uur zijn wij daar verwelkomt en konden wij naar binnen. Wij zijn als eerste naar de Ubisoft booth gelopen daar hebben wij foto’s gemaakt en daarna zijn we bij de ASUS booth gaan staan om Assassin’s Creed Origins te spelen, wij vonden het een goed en leuk spel. We zijn daarna Star Wars Battlefront 2 betá gaan spelen wat ook een goed spel is. We zijn tot 16:00 uur gebleven en toen zijn we weggegaan we hebben ons heel erg vermaakt.

– Jesse