MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Blogs
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Erin kort aan het woord over Assassin’s Creed Origins

We hebben er lang op moeten wachten maar het is bijna zover, over een aantal dagen, ja mensen nog maar een aantal dagen! We gaan nieuwe wegen bewandelen letterlijk en figuurlijk, al hoop ik dat deze nieuwe wegen wel het bekende gevoel zal doen aanwakkeren. Wij gaan samen met Bayek de allereerste Assassin, de Brotherhood opzetten en vromen in het beeldschone en mystieke Egypte. Van de Nijldelta tot de Saqarra Woestijn en van de hoogste top van de Piramides tot de diepste graftombes.

Het team van Ubisoft claimt alles uit de kast te hebben getrokken om  met dit deel na de welverdiende producerende break Assassin´s Creed weer helemaal te doen opleven. Wat gaan we allemaal ontdekken? Wordt de geschiedenis zoals we die kennen van Altair, Ezio en anderen teniet gedaan? En het aller belangrijkste wat gaan we er uiteindelijk van vinden? Gelukkig gaan we daar snel achter komen.

Persoonlijk denk ik dat dit de serie zal maken of breken, ervan uit gaande dat er veel kritiek op nieuwe wendingen en characters zullen komen, gaan we naar mijn mening razend enthousiast worden. De delen na Black Flag hebben al veel stof doen opwaaien, de een had teveel problemen op technisch gebied en de ander werd qua verhaal compleet uit zijn welbekende verband getrokken.

Moge mijn favoriete delen hiermee duidelijk zijn!

Het lijkt alsof Ubisoft nog maar weinig aan de verbeelding en verwachting over laat, de afgelopen maanden hebben ze ons plat gewalst met teasers, gameplay videos en ga zo maar door. Ik hoop dat we ondanks alle vrijgegeven informatie we toch nog onverwachte verassingen tegen gaan komen. De kaart is in ieder geval eindeloos groots en de aankomende DLC’s hebben mijn verwachtingen  zeker nog hoger gelegd.

Nog even en dan zullen wij de eerste meningen, beelden en commentaren met jullie delen!
En natuurlijk hopen we dat jullie hetzelfde met ons gaan doen, dus laat van je horen via onze website en natuurlijk via Facebook.