MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Blogs
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Elinor’s Nieuwjaarsblog

Beste lezers, fans en ander gespuis.

Jullie hebben misschien al vernomen dat 2018 voorbij is en 2019 er nu is. Welkom in de maand waarin je alle datums verkeerd schrijft. Zoals het traditie is bij MyCreed, zal ook ik een stukje schrijven over hoe mijn jaar was en wat ik van het volgende verwacht.

2018 was voor mij een jaar met vele ups en downs. Ik ben begin dit jaar begonnen met schrijven bij MyCreed en ik moet zeggen dat dit heel leuk is. Het team is leuk en verschillend en we zijn allemaal super aardig, dus aarzel niet om iets te vragen aan een van ons. Ook was dit het jaar van een nieuwe Assassins Creed!! Ik was super-hyped omdat ik van het geschiedenis element in de serie houd, maar ook omdat ik net klaar was met Origins en dus wel weer een nieuwe game nodig had om te spelen.

De gevechten zijn veel bruter en, in mijn ogen, gaver

Ik moet oprecht zeggen dat ik met veel plezier speel en schrijf. Mijn oma was schrijfster, dus het is heel leuk en speciaal om dit te doen. Zeker met zo’n top team als MyCreed. Het leukste stukje van het jaar om te schrijven was mijn review van de eerste uren Odyssey. Want hiervoor had ik op mijn werk vrij gekregen om de hele dag te kunnen spelen. Ook heeft dit mijn liefde voor mythologie weer aangewakkerd, bekijk in 2019 maar eens mijn serie over Griekse mythologie. Helaas zullen jullie door omstandigheden iets minder van mij gaan horen, maar zeker niet niks! Ook is er veel gebeurd in mijn privé leven en komend jaar nog veeeel meer, maar dat is niet relevant, dus daar vertel ik ook niks over.

Mijn verwachtingen voor het nieuwe jaar zijn vooral gericht op de re-release van AC3. Weer eens heerlijk in de klassieke wereld rondrennen en mensen steken. Ook hoop ik dat ik ook dit jaar weer een aantal mooie stukken mag schrijven en dat jullie deze ook volop lezen gaan. Maar bovenal hoop ik dat we MyCreed weer een stukje beter kunnen maken samen met jullie.

Ik wens iedereen het beste toe. En denk eraan als je weer eens de-synchroniseerd:

Requiescat in pace