MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • All Blogs
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

[BlogNL] Michael over de Ezio Collectie

Nu ben ik een gamer die een game uitspeelt en daarna vrede heeft met hoe alles is verlopen. Om deze vervolgens opnieuw te spelen daar heb ik meestal geen zin in, mits ik bepaalde achievements kan unlocken hierdoor. Of wanneer de game moeilijker wordt (maar dat moet de game wel liggen, wat ik meestal alleen met shooters dus doe). Om een complexe game als Assassin`s Creed opnieuw te spelen, weer alles volgen, weer dezelfde stappen te lopen. Dat is een vraag waar ik een antwoord in ga geven in deze blog.

De geruchten waren er al langer, maar het bleven bij geruchten. Totdat er opeens op … promotie materiaal verscheen. En niet heel veel later namelijk op … kwam daar de lang gehoopte / -verwachte aankondiging`s trailer van “The Ezio Collection”. Om je geheugen even op te frissen bij deze de trailer:

Laat ik eerlijk zijn, mijn eerste reactie toen ik de titel las dacht ik “WOW!!!! EINDELIJK ..” Maar na het kijken dacht ik “WOW!!!! WAT LELIJK ..” Kort gezegd zeer gemixte gevoelens na het zien van de eerste gameplay beelden / trailer. Maar al snel doken er afbeeldingen op die lieten zien hoe het was en hoe het nu is geworden.

 • before-1
  TOEN!

   

 • after-2
  NU!

En door deze stills werd ik al iets meer enthousiaster, maar ik ben nog steeds niet weggeblazen. Het grote nadeel is dat Assassin`s Creed in de afgelopen jaren steeds mooier en mooier is geworden om Syndicate maar even te vergeten voor het gemak. Unity is in mijn ogen de mooiste Assassin`s Creed die ooit is gemaakt. En heel stiekem hoopte ik dat een dergelijke remaster ook zo zou worden, maar dit is het niet geworden. Want laten we een voorbeeld nemen naar de eerste Gears of War die zich met recht een remaster mag noemen waarbij alles letterlijk opnieuw is gemaakt. Ubisoft, had deze keuze ook gemaakt. Maar oké dit is niet het geval en al snel dook deze video op gepost door The Ones Who Came Before op Twitter en gemaakt door Assassin’s Creed Univers.

Oké dit ziet er dan toch wel verbeterd uit, en laten we wel zijn het is een hele kluif om een volledige trilogie opnieuw uit te brengen waarbij de druk gigantisch is. De delen met Ezio zijn de best verkochte uit de serie en ook het meest populair daarom kijken we ook veel strenger. Maar we gaan weer de avonduren met Ezio opnieuw herbeleven!!! We stappen weer de Animus in en we gaan weer terug en weer gaan we zien hoe Ezio zijn opwachting maakt. Eerlijk is eerlijk hier kijk ik wel heel erg naar uit, de games staan mij nog wel bij maar niet meer tot in detail en dat is straks weer het geval! MyCreed stapte destijds rond Black Flag zo`n beetje in en nu kunnen we ook hier content maken over deze geweldige serie met Ezio.

Laten we niet vergeten dat ook mijn wens uitkomt dat er een TOFFE Collectors Edition komt die ook nog eens redelijk betaalbaar is. Met weer de gebruikelijke zaken zoals een soundtrack, een toffe BUST van Ezio en nog veel meer verpakt in een zeer mooie verpakking. Eigenlijk precies wat je kan verwachten, maar het was mooier geweest als we bijv. drie figurines van Ezio hadden gehad uit alle delen, zodat je deze drie mooi naast elkaar ziet staan. Maar we “moeten” het doen met deze toffe Collectors Edition:

acec_mockupcollector_13092016_6pm_cest_nl_1473781926

En laat ik eindigen met deze still want tja dat probleem heb ik ook met zijn naam:

wie?!

Wat vinden jullie van deze remaster, kortom laat weten hoe en wat jullie hiervan denken.
Want ik, ik kijk hier ontzettend naar uit om weer terug te gaan naar het mooie Italië!