MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Announcement [Nederland]: MyCreed Nederland member content

Bij MyCreed draait het om de content wat geschreven wordt door echte Assassin’s Creed fans. Wij van MyCreed vallen onder deze groep. Iets wat we terug laten zien d.m.v. onze blogs waarbij onze eigen mening en verhaal centraal staat. In de artikelen richten we ons meer op de feiten en bepaalde berichten die een bepaalde nieuwswaarde vertegenwoordigd.

Sinds onze herstart die vanuit MyCreed Benelux is ontstaan merken we dat er een aantal fans zijn van Assassin’s Creed. We zien de likes bij bepaalde blogs stijgen. Ook zien we dat er op Facebook meer reacties. Het mooie is ook dat we ook reacties voorbij zien komen van gamers die net pas fan zijn geworden. En hier willen we wat mee gaan doen!

Daarom willen we jullie de kans geven om jullie mening net als ons te delen met mede fans. Of juist gamers die net instappen en die nu op weg zijn om ook een diehard fan te worden. Het idee / concept is in feite een project wat we gaan uitproberen waarbij nog niet een vaste opzet is. We kunnen elke maand een thema verzinnen, maar we kunnen ook een deel uit de serie pakken. Of juist een blog waarbij jij jou ervaring met deze serie deelt.

Nu hoor ik je denken ik wil dit best doen maar hoe zit het met deadlines? Verplichtingen? Grammatica of … Voor onze member content gedeelte leggen we de lat gewoon wat lager. Want wij vinden dat elke fan die met passie schrijft of wilt gaan schrijven dit ook moet kunnen doen. Uiteindelijk als je vaker gaat schrijven dan zul je ongetwijfeld feedback krijgen in de comments en dan is het aan jou en ons als team om te kijken hoe we dat gaan toepassen. Om deel te nemen hieraan zal je een kort mailtje moeten sturen aan nederland@animus.mycreed.nl. Met daarin even in het kort wie je bent wat je achtergrond met Assassin’s Creed is. En wat je wilt schrijven en wanneer je dit kan aanleveren. Wanneer dit binnen is bekijken we of dit past binnen MyCreed. Want let wel op we zoeken de fans of gamers die net beginnen die hun mening goed en netjes kunnen onderbouwen. Lees daarom onze blog sectie om een beetje een indruk te krijgen van onze schrijfstijl.

Wanneer je een stuk heb ingezonden (per email) gaan we hiernaar kijken en krijg je van ons te horen wat we ermee gaan doen. Als het in orde is zal jou stuk op de website komen in een eigen categorie en wordt het net zo behandeld en gepresenteerd als een stuk wat wij als team ook online zetten.

Op deze manier willen wij een podium bieden voor de Nederlandse Assassin’s Creed fans. Want we zijn aanwezig, en we zijn met veel maar gezien er geen sites zijn op deze na wordt het tijd dat we dit kenbaar gaan maken. En natuurlijk op deze manier een toffe en ware Assassin’s Creed community te maken in dit koude uhm … warme kikkerlandje!

Kortom, aarzel niet en sluit je aan bij The Creed NL, MyCreed Nederland wel te verstaan.