MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Announcement [Nederland]: Website Artikelen

Zoals in de aankondig als was gemeld gaan we niet meer elke dag nieuwsberichten op de website plaatsen. Voorheen deden we dit wel en dit was op sommige momenten een overkill aan informatie. Uiteraard bieden we nog steeds deze content maar zijn deze berichten te vinden via onze Facebook pagina.

Maar wanneer er een bepaald nieuwsbericht de juiste waarde vertegenwoordigd dan zal dat bericht worden doorgezet naar een artikel. Denk aan de lek van laatst dat Assassin’s Creed Victory dit jaar zal uitkomen, en wat ook door Ubisoft bevestigd werd. Dit delen we direct met jullie kort via Facebook. Wanneer wij deze informatie hebben uitgeplozen, verder uitgewerkt dan gieten we dit netjes in een artikel met de juiste informatie en achtergronden.

Het kan dus zijn dat dit artikel pas een week later op de website komt omdat we echt meer informatie willen bieden dan wat er bekend is. De basis informatie verwerken we, we zorgen dat er achtergrond informatie is van die tijdsperiode en dat er goede en duidelijke afbeeldingen zijn.

Kortom je zult voor de goed uitgeschreven stukken even iets langer moeten wachten. Maar uiteraard via Facebook kan je de hoogtepunten meekrijgen. Zo mis je niks en heb je een paar dagen later een goed geschreven artikel boordevol informatie! Uiteraard bestaat onze postbus nog steeds, dus alle nieuwtjes, video`s, afbeeldingen en meer kan je weer gewoon delen met ons. Maar je kan dit uiteraard ook direct op onze Facebook pagina plaatsen.

We hopen met deze nieuwe opzet dat we het nieuws veel beter aan jullie kunnen presenteren.