MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Blog mededeling: MyCreed Nederland presenteert zich!

Eind 2014 namen we afscheid van MyCreed Benelux. Wat voor mij de moeilijkste beslissing ooit was. Door allerlei omstandigheden binnen het team, de website die uit zijn voegen was geklapt. Benelux kreeg ik niet meer onder controle, en ook met hulp van het team was het niet meer te redden. We waren immers van een persoonlijke site uitgegroeid tot een kleine community van Assassin’s Creed-fans. Maar! Nu maart 2015 zijn we terug in een geheel nieuw jasje, nieuw kleurtje, nieuwe website, nieuwe Facebook pagina. En dit alles onder een nieuwe naam MyCreed Nederland.

Met MyCreed Nederland gaan we net even alles anders doen. We gaan meer gebruik maken van onze Facebook pagina. De website zal meer gericht zijn op de ”serieuze” Assassin’s Creed-fans. De nieuwsberichten, facts, devblogs enzovoort, worden netjes gedeeld op onze Facebook pagina. De serieuze / inhoudelijke nieuwsberichten worden geschreven als een artikel. Op deze manier zorgen we voor meer evenwicht tussen beide platformen.

Later deze week gaan we dieper in op deze onderdelen. We doen dit zodat jullie een beter beeld krijgen van ons. We gaan de aankomende periode de website vullen met artikelen en blogs. Onze Facebook pagina daar in tegen die hebben we al wel aardig gevuld met content dus hier kan je voorlopig genoeg vinden.

Tot zo ver, onze eerste mededeling op en over MyCreed Nederland. We hopen dat jullie veel langs komen, en zo nu en dan reageren zodat we samen als fans er een leuke en mooie website van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,
MyCreed Nederland

Michael Braam
Manager
Art Director
Mandy Holderikx
Eindredactrice
Columnist