MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • All Blogs
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

Assassin’s Creed Origins geruchten op een rijtje

Morgenavond (12 juni om 22:00 uur) is het dan eindelijk zover, Ubisoft zal dan de nieuwe Assassin’s Creed bekend maken. Of deze ook dit jaar nog uitkomt is wel de vraag. Maar dat we morgenavond weten om welke Assassin en/of Templar het gaat en om welke setting, dat is een feit. De afgelopen dagen en weken zijn er veel geruchten voorbij gekomen en daarom vatten we alles nog even kort samen.

Eerste leaks

Fanart gemaakt door: Evan Liu

Meest recente ‘in-game’ screenshot

Gameinformer

Promotie materiaal


Wat is dan wel echt of .. ? !

Wat dan wel echt is zijn deze twee onderstaande afbeeldingen, uitgebracht door Ubisoft. Een aankondiging dat we toch echt tijdens deze E3 Assassin’s Creed gaan zien. Nu kan ik nog een samenvatting geven van alle informatie die er is, maar ik beperk mij tot deze laatste geruchten wat in mijn ogen belangrijk is om te delen.

 1. Assassin’s Creed Origins is de officiële titel of de werktitel;
 2. Assassin’s Creed Origins zal zich afspelen in het oude Egypte en zal het begin van The Brotherhood tonen;
 3. Meer open-wereld dan ooit tevoren.

Voor meer geruchten/afbeeldingen die nog volgen, volg onze Facebook pagina’s: MyCreed Nederland en MyCreed Global. Wij zitten zeker maandag avond klaar om jullie direct de info te geven over Assassin’s Creed. Gevolgd met onze reacties/meningen over wat we dan hebben gezien en of weten.

– Geniet van de E3 Ubisoft persconferentie –

http://twitch.tv/Ubisoft