MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Articles and Reviews
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Assassin’s Creed Odyssey week!

Vorig jaar na het uitspelen van Assassin’s Creed Origins dachten we allemaal nog “Pff moeten we weer een jaar wachten op een nieuw deel?” Nou deze week is het dus alweer zover! Assassin’s Creed Odyssey zal op twee verschillende dagen komen. Namelijk op dinsdag 2 oktober en op vrijdag 5 oktober. Ook bevat dit deel een soort gelijke en zelfs een grotere spelwereld dan Origins. We zullen nu ook bepaalde keuzes moeten gaan maken die invloed zullen hebben op het verloop van het verhaal. Kort gezegd het zal weer een drukke maar vooral mooie week worden. Lees snel verder wat je van ons kan en mag verwachten.

MyCreed Team!

Allereerst een felicitatie op z’n plaats voor ons zelf, want ook dit huidige team bestaat zo goed als één jaar. Zo zie je maar weer dat de Assassins makkelijk luisteren en orders opvolgen van een Templar die op eenzame hoogte staat binnen MyCreed. Nee zonder gekheid, we hebben een tof team, die helemaal gek zijn van Assassin’s Creed en we kijken allemaal op onze eigen manier uit naar Odyssey. We hebben en maken er echt wat moois van met de tijd die we hebben, we werken allemaal keihard hieraan en dat mag best wel eens genoemd en benoemd worden.

Mijn complimenten en felicitaties aan dit team, zonder jullie geen MyCreed.
Ivar, Erin, Boudewijn, Thijssen, Martien, Melissa en Elinor bedankt!

Reviews? Previews????

Om een review te maken zijn we van mening dat een game als deze helemaal goed doorgespeeld moet worden. Ook verwachten jullie van ons als diehard fans dat we dit objectief kunnen doen en ook vooral met zorg. Nu weet iedereen denk ik wel dat het onmogelijk is voor ons om op dag één een review te maken. Sterker nog elk jaar hebben we het erover en kijken we ter plekke wat we gaan doen wel of niet. Dit jaar zal het niet anders zijn en komt de review wanneer iemand van ons er klaar mee en voor is om een goede review te schrijven.

Previews ook hier hebben we het over gehad en dit hadden we kunnen doen maar dit hebben we overgeslagen. Wat je dit jaar weer van ons kan en mag verwachten is dat we allemaal op de dag van de release weer gaan schrijven. Wanneer we een paar uur in de game zitten dan gaan we meteen onze ervaringen in een blog gieten en dan kan je dus al een beetje proeven wat Odyssey zal zijn. Ook zullen we vele video’s gaan delen, screens en we zijn druk bezig om ook te gaan streamen!

Wij gaan weer ons best doen om weer veel te posten en uiteraard ook veel te gamen!

Geniet van de week en de weken die nog komen gaan en deel alles met ons en elkaar op de pagina’s en uiteraard onze groepen!