MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Blogs
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Assassin’s Creed, film trailer (reactie)

Na vele geruchten, scripts die herschreven zijn, uitstel op uitstel, wissel van wissel en ga zo maar door. Na weken van stills uit de film kunnen we vandaag eindelijk de bewegende beelden zien uit Assassin’s Creed. The Movie zoals de film eerder getiteld was waarbij het eigenlijk direct al de toon zet dat de film echt zijn eigen gang gaat. Bij deze de trailer, gevolgd door een korte eerste reactie van ons!

Michael

Mijn eerste indruk is WOW, het ziet er goed uit het heeft de juiste camera standen zoals in de game. Spaanse inquisitie is het thema. Muziek keuze was / is heel even wennen maar dit is een trailer waarbij ze veel actie momenten laten zien dus is de stijl qua muziek deels wel passend. Meer nee het is geen Assassin’s Creed vibe. Waar ik direct over val is, de Animus is een zeer vreemd ding in de film en aan het einde wanneer hij naar beneden springt ik had daar op z’n minst een adelaar willen zien wegvliegen en ook het bekende geluidje / de schreeuw van de adelaar.

Al met al zit het goed in elkaar en ben ik zeker meer enthousiaster dan dat ik eerder was. Maar ik zet wel mijn kanttekeningen bij de belangrijke dingen, dit had beter gekund en ook gemoeten.

Dit mijn eerste reactie op de trailer maar we komen hier zeker nog op terug, nadat we de trailer een miljoen keer hebben bekeken 🙂
Maar nu wat is jou eerste reactie op deze trailer.