MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Articles and Reviews
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Assassin’s Creed aankondiging wat we nu weten

Goed het is nu natuurlijk nog even een dagje of twee wachten voordat we weten hoe de nieuwe Assassin’s Creed zal gaan worden. Maar na de aankondiging van deze aankondiging hebben we al wat info voorbij zien komen. Ook zijn er veel geruchten en nog veel onduidelijkheden. Daarom even een kort artikel over wat we tot nu toe weten.

Assassin’s Creed Victory of toch anders?

De naam Victory werd op 2 December vorig jaar kenbaar gemaakt door Next Year’s Big Assassin’s Creed Is Set In Victorian London. Het logo, de naam en zelfs al wat basis informatie lag hierdoor op straat. Dit kwam destijds ook toevallig goed uit want dit haalde het negatieve sfeer bij Unity even weg. Het was immers het gesprek van de dag in gameland. Victory gaat zich afspelen in London en tja dat zorgde voor veel nieuwe geruchten en info. Ubisoft kwam hier vrij kort zelf op terug door een korte statement online te zetten:

It is always unfortunate when internal assets, not intended for public consumption, are leaked. And, while we certainly welcome anticipation for all of our upcoming titles, we’re disappointed for our fans, and our development team, that this conceptual asset is now public. The team in our Quebec studio has been hard at work on the particular game in question for the past few years, and we’re excited to officially unveil what the studio has been working on at a later date. In the meantime, our number one priority is enhancing the experience of Assassin’s Creed Unity for players.

Maar het hoge woord was er al uit! De informatie en zelfs screens lagen nu op straat.

De naam Victory is nu alweer in twijfel, Kotaku en Polygon beweren namelijk dat de nieuwe naam ‘Syndicate‘ zal gaan worden. Dus nu de vraag wat gaat het worden? Wat zal de titel zijn van de aanstaande Assassin’s Creed game. Zal deze als Victory of als Syndicate getiteld worden.

naam-ac

Aankondiging`s video`s

Afgelopen donderdag 7 Mei was het zover Ubisoft kondigde aan dat de nieuwe Assassin’s Creed game aangekondigd gaat worden op: 12 Mei om 18.00 uur. En dit deden ze via email, socialmedia en twee verschillende video`s:

De Nederlandse versie:

* De bron van dit video bestand heet letterlijk: “ACVI_JacobsHands_AnimLoop_HD_720p_15Mo”.
* Hieruit kunnen we opmaken dat de Assassin in kwestie die vermoedelijk ook de hoofdrol zal gaan vertolken Jacob heet.
* Ook zien we ACVI staan, wellicht zal de titel dan ook weer een nummer krijgen. Of is het gewoon gedaan omdat dit voor het exporten / opslaan van het bestand handiger was terug te vinden.

En de UK versie

https://youtu.be/hGPlu2cCepI

Weinig te zien, maar als we beter kijken en luisteren zien en horen we van alles!

god-save-the-queen

Uiteraard weten we Dinsdag aanstaande het fijne van alles, maar met de info wat we nu hebben, hebben we in ieder geval een kleine glimp van het aanstaande deel. Het internet staat vol geruchten en speculaties die ik er ook bij had kunnen doen maar ik heb mij even beperkt op wat feiten zijn en wat voor 99% zou moeten kloppen.

Kortom, ik zit klaar voor de aankondiging die ook via MyCreed gewoon direct te volgen is en dat kan via Assassin’s Creed aankondiging. Uiteraard houden we jullie op de hoogte via Facebook en later deze week wederom een artikel met alle informatie die dan 100% klopt en accuraad is.

11112446_10153355301877425_9182879823194699140_n