MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

Artikel: MyCreed Nederland op Firstlook 2016

firstlookfestival2015transparant

Het 9e editie van Firstlook Festival was zoals ieder jaar weer te vinden in de Jaarbeurs. Drie dagen lang kwamen er gamers vanuit elke hoek naar Utrecht om hun nieuwe outfit te laten zien, nieuwe games uit te proberen, merchandise aanschaffen of simpelweg hun gezicht weer te laten zien. Dit gebeurde allemaal op 7, 8 en 9 oktober, en dit jaar was MyCreed Nederland ook weer aanwezig.

Market Place

Waar bestaat Firstlook voor het grootste gedeelte uit? Inderdaad, merchandise! Voor elke fan van elke game valt er wel wat te halen. Denk aan t-shirts, koffiemokken, posters, figurines, outfits, cosplay-onderdelen, sleutelhangers, diverse decoratie. Noem het en je vindt het er! Nou is dit ontzettend leuk voor bezoekers, maar het valt wel op dat merchandise heel erg te overtoon nam.

Tussen alle bezoekers door zag je hier en daar wel een cosplayer verkleed rondlopen, maar ze zagen er toch wel een beetje verdwaald uit. Zo heb ik iemand gespot als Assassin terwijl er dit jaar geen Assassin-game komt. De hele hype rondom Harley Quin? Heb er niet één gezien. Ondanks dat het er allemaal gezellig uitzag was het niet relevant aan de game releases van dit jaar. Waar is Rick Boer als je hem nodig hebt? Al was het maar als Aguilar.

Waar is het feestje? Daa- oh dat was gisteren

Het vijftien-jarig bestaan van GameKings is niet niks en werd gevierd op Firstlook. Logisch!
Alleen was het feestje vrijdagavond, Tja, dat heb ik dus moeten missen.Welke games waren er allemaal te spelen op Firstlook?

 • South Park: The fractured but Whole
  Call of Duty: Infinite Warfare
  Gran Turismo Sport
  Tekken 7
  Forza Horizon 3
  Oh…Sir!
  Starpoint Gemini Warlords
  Black Desert Online
  League of Legends
 • For Honor
  Final Fantasy XV
  Eagle Flight
  Dead Rising 4
  Antegods
  Rungunjumpgun
  Deliver us the moon
  Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  Hitman
  Super Smash Bros. Wii U
 • WRC 6
  Steep
  Gears of War 4
  Horizon Zero Dawn
  Diluvion
  Zombie Night Terror
  Lethal League
  Recore

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend