MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Articles and Reviews
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Artikel: Assassin’s Creed Syndicate at Gamescom 2015

De  E3 en nu ook Gamescom ligt inmiddels alweer achter ons. Het is nu nog een paar maandjes wachten op Assassin’s Creed Syndicate. Er komen geen grote beurzen / events meer, tenminste niet zoals de E3 / Gamescom. Want Firstlook en Gameforce komen nog tussendoor langs voor de release van Syndicate. Waarschijnlijk zullen we hier ook weer wat gaan zien, maar we hebben het grote werk nu wel gehad. Daarom even een artikel met alle info die afgelopen week voorbij is gekomen.

Jacob & Evie

Ubisoft had één ding beleefd en dat was dat we meer zouden zien van Evie. Voordat ze dit deden kwamen ze eerst weer met een prachtige video waarin Jacob en Evie centraal staan. De sfeer is duister en grimmig, het lijkt erop dat Jacob en Evie zich volledig gaan afzetten tegen de industriële revolutie.

Evie gameplay

Eindelijk een missie met Evie. We zien haar hier schitteren met een aantal zeer toffe nieuwe gadgets! En ja ze kan een soort van onzichtbaar worden 🙂

Al met al zelf ben ik een stuk enthousiaster geworden door deze beelden en de beelden daarvoor. Het lijkt erop dat de game steeds mooier en beter oogt. Ook gaan we zeker op een aantal missies met Evie ze is echt onderdeel van Syndicate en ze heeft nu ook een grotere rol dan bijv. Elise. Haar zagen we veel in de trailers maar was niet speelbaar.

 

Kortom het is nog even geduld, tot die tijd zullen er vast nog wel wat trailers verschijnen.
Hoe kijken en staan jullie nu tegenover Assassin’s Creed Syndicate?