MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Articles and Reviews
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Artikel: Assassin’s Creed Chronicles trilogie aankondiging

De release datum, een nieuwe trailer, meer informatie over Assassin’s Creed Chronicles trilogie. Zojuist is alle informatie vrijgegeven over de aankomende Assassin’s Creed game. We hebben alle informatie bij elkaar gezocht om jullie zo goed mogelijk te informeren over deze nieuwe game.

Toen Chronicles vorig jaar werd aangekondigd zagen we dat dit deel een ander deel wordt als wat we gewend zijn. Normaal lopen we in een open-wereld en alles volledig in 3D. Dit deel doet het net even anders, het speelt als een side-scrolling game in 2/3D. En we maken nu zelfs kennis met drie personages in plaats van één wat eerst aangekondigd was. De stijl is ook zeer trouw aan de comics die we hebben gehad. Het heeft een schilderij-achtig effect. Hierdoor wordt dit deel in de serie echt een eigen uniek deel met een geheel eigen stijl binnen het Assassin’s Creed-Universum.

Assassin’s Creed Chronicles: China

Speelt zich af in het China van 1526, waar de Ming-dynastie op het punt van instorten staat. Jij bent Shao Jun, de laatst overgebleven Assassin van de Chinese Brotherhood die naar haar thuisland terugkeert met maar een doel voor ogen: bloedwraak. Getraind door niemand minder dan de legendarische Ezio Auditore is ze vastbesloten haar gevallen broederschap niet alleen te wreken, maar ook te herstellen.

Assassin’s Creed Chronicles: India

Stort je midden in de spanningen tussen het Sikh Rijk en de Oost-Indische Compagnie in 1841. Wanneer een Meester Tempelier verschijnt met een mysterieus object dat toebehoorde aan de Assassin Order kom jij als Arbaaz Mir voor vele uitdagingen te staan. Niet alleen om te ontdekken waarom je hier bent en het object terug moet stelen, ondertussen moet je ook je vrienden en geliefde beschermen.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia

Vindt plaats in Rusland in het jaar 1918. Voordat je in de gedaante van Nikolaï Orelov met je familie kan vluchten, wacht je nog een laatste missie voor de Assassin Order: infiltreer het huis waar de familie van de tsaar door de Bolsjewieken gevangen wordt gehouden en steel een artefact waar de Assassins en Tempeliers al eeuwen over vechten. Je zult prinses Anastasia bevrijden, maar tegelijkertijd een slachtpartij onder de kinderen van de tsaar moeten aanzien. Ontsnap aan de Tempeliers en breng zowel de prinses als het artefact in veiligheid.

De prijs is nog onbekend, ook hoe het zit met het hele seasonpass verhaal hier gaan we zeker nog op terug komen. Vanaf 22 april zal China beschikbaar komen. En zal te downloaden zijn voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Of de game meteen of later gebundeld komt op disc is ook nog onbekend. Alle basis informatie die er nu is die hebben we hier gebundeld. Later deze / volgende maand pluizen we elk deel uit en zorgen we ervoor dat elke deel een eigen losse artikel / blog krijgt met alle informatie over elk deel.

Kortom we gaan hier nog uitvoerig op terug komen want drie games in één dat hadden ook wij niet verwacht!
En jullie wat is jullie eerste reactie hierop?!