MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Announcement Q1: Lente update

Een van de grootste doelen die we dit jaar hebben gesteld is het herontwerpen van onze website, met de focus op onze eigen werken. Vorig jaar hebben we de Assassin’s Creed deel al aangepast. Dit jaar was de focus op het hele geheel daar omheen, en het is ons gelukt. MyCreed World is een Assassin’s Creed Fan Community onder de armen van het bedrijf MyCreed Network. Onze eerste gedachten was altijd om te focussen op onze merken op de website en dit was een goede keuze voor onze social media. Voor de webiste daarin tegen was het te veel en daarom slaan we nu om naar het betere benaderen van onze eigen werk. Je kan nog steeds kiezen om Nederlands of Engels te lezen, of allebei. In deze aankondiging schrijf ik over alle veranderingen die gemaakt zijn of nog zullen komen.

Homepage

Vanwege de nieuwe weg die we inslaan moest de homepage aangepast worden. De merk banners zijn weg en we hebben de Assassin’s Creed knoppen van rechts naar links verplaatst. De laatste twee games, Rogue Remasterd en Origins, banners zijn veranderd en geplaatst in de de game list, met de Rogue Image. En we hebben een Coming SOon banners geplaatst voor ons nieuwe project, meer informatie komt later. De homepage is nu compacter, maar nog steeds een pagina waar je snel en makkelijk alle nieuwe artikelen kan lezen of over game bijvoorbeeld.

Klein voorbeeld van onze nieuwe homepage

Menu

Our old menu was a great menu for years, but with all the options it was to much. We redesigned the new menu completely in a new style. With high graphics and again we changed the branding menu to a much simpler setup. We have now the options to learn more about Assassin’s Creed, with also a better sub-menu. With a new menu button Blogs to go directly to our Blog section or a particular section. We did the same with Articles and reviews and of course our company symbol remain but the sub-menu changed completely.

Ons vorige menu was prima voor jaren langs, maar met alle keuzes werd het te veel. We hebben dit opnieuw ontworpen, in een hele nieuwe stijl. Met hoge graphics en wederom hebben we de merk menu versimpeld. We hebben nu de keuze om meer over Assassin’s Creed te leren, met een betere sub-menu. En met een menu om snel maar de blogs te gaan of direct naar een blog sectie of iets specifieks. We hebben het zelfde gedaan voor de Articles en Reviews. Natuurlijk bleven onze bedrijfslogos hetzelfs, maar de sub-menu is geheel veranderd.

Alle hoofdmenu knoppen sturen je naar de hoofdpagina van die sectie, vanaf hier kan je meer gedetaillieerde informatie vinde over deze sectie. Door te klikken op de sub-menu ga je direct naar dit deel. Altijd zal er een linker of rechter zoekfunctie zijn en onze Facebook pagina’s. We hebben de menu zo gemaakt dat je alles snel en makkelijk kan vinden op een mooie manier.

Blogs

We houden van het delen van onze mening voor onze Fans. Daarom is onze blog sectie het belangrijkste gedeelte van website. We hebben de setup hiervan zo opgezet dat het niet meer voor MyCreed Nederland of Global is geschreven, maar dat je ziet wie het heeft geschreven. Nu kun je ook makkelijk meer over de redacteur lezen. Als je alleen Nederlandse blogs wilt lezen kan dit nu ook gemakkelijk. We hebben alles beter leesbaar gemaakt.

Het geschreven gedeelte van de blog is ook aangepast met een hoge resolutie banner bovenin en op een de achtergrond voor dit onderwerp. Rechts is alle informatie over de schrijver. En onderin nog kleine details over de redacteur. En daar weer onder gerelateerde artikelen. We hebben deze pagina zo gemaakt dat dat alles makkelijk te lezen is en genoeg afbeeldingen plus al onze ontwerpen er in.

Articles, Reviews, News en Interviews

Onze blogs zijn puur persoonlijke meningen van de schrijver. Maar we hebben ook een Articles sectie. Deze items zijn informatief, in plaats van persoonlijk. We hebben niet de format aangepast, we hebben alleen de look en gevoel aangepast en betere bereikbaar gemaakt. We hebben hier nog wat werk te verrichten, we zijn er immers net aan begonnen, dus het kost nog wat tijd. De content in deze sectie in Nederlands en Engels. We werken aan deze sectie zodat je alles kan lezen, Nederlands of Engels.

MyCreed Originals presents: MyCreed The Written Stories

Zoals al besproken is er een Coming Soon banner aangemaakt op de homepage. Ook zal je deze banner meer te zien krijgen. Voor nu kunnen we alleen zeggen dat we er druk mee zijn. We zullen met meer details hierover komen. Voor ons, is dit het grootste project wat we ooit hebben gedaan voor MyCreed.

Company details

Misschien weten onze nieuwe volgers dit nog niet, maar MyCreed is een echt bedrijf. We maken er weliswaar geen geld mee en dat hoeven we niet, maar we zijn het begonnen om aan iedereen te laten zien wat voor inzet we hebben en hoe ver we willen gaan met MyCreed. We doen dit met liefde en passie voor de games, maar we doen het binnen de tijd en energie die we hebben naast onze werk die we er op na houden. Met de houding om dingen te bereiken behouden wij onze drive. We voelen onze verantwoordelijk voor MyCreed. De bedrijfspagina was jaren oud en hebben dit dus nu ook aangepast. Minder paginas, scherpe informatie en de nieuwe stijl.

Onze website is nu zoals het moet zijn op de desktop en dit kostte jaren bouwen en herontwerpen. Nu is dit af. We hebben onze website hoe we het willen. De nieuwe look en gevoel was al in een aantal delen van de website, maar nu is het in zijn geheel af. Ivar en ikzelf hebben hier aan gewerkt en dit zal de nieuwe standaard worden. Ik kan met trots zeggen dat ik trots ben op hoe het er nu uit ziet en het ons werk ten goede doet. Nu kunnen we ons gaan focussen op de inhoud. Dus heel veel dank aan ons hele time, alles komt nu samen.

 

Vervolgens zullen we onze website mobiel vriendelijk maken. Die hebben we wel al, maar is nog niet helemaal getest. Sommige pagina’s doen het wel en andere niet. Dit zal nog even duren. Desondanks blijft onze desktop versie ons hoofdplatform. Dit omdat we ervoor kunnen ontwerpen op een grote scherm met alle visualisaties waar we trots op zijn. De mobiele versie zal een lichtere versie worden van MyCreed Worldsm met veel content en simpele informatie over Assassin’s Creed.